Juhuste kokkusattumus tõi loosiauto Türile

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilane Eha Vaard sõnas, et sel hetkel, kui ta auto käivitas, läks tal hetkeks silme ees mustaks. Nii suurt loosiõnne pole nende peres varem olnud.
Türilane Eha Vaard sõnas, et sel hetkel, kui ta auto käivitas, läks tal hetkeks silme ees mustaks. Nii suurt loosiõnne pole nende peres varem olnud. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Laupäeval loosis Elmari raadio välja uhiuue punase Suzuki Swifti, mida alates kolmapäevast võib liiklemas näha Türil. Türilane Eha Vaard peab autovõitu üksnes juhuste kokkulangemiseks.

Õnnelik võitja Eha Vaard selgitas, et Suzuki loosist osavõtuks tuli mängida Elmari suvemängu «Tunne Eestit ja leia Elmar». «Eetris anti vihjeid ja kuulajad pidid ära arvama, millises Eestimaa paigas auto asub. Finaalloosimisele pääses see, kes jõuab esimesena auto juurde ja paneb käe auto peale,» selgitas ta.

Mängupäevi oli kümme. Vaard sattus raadiot kuulama 7. augustil. Ta märkis, et on Elmari vihjemänge varemgi kuulnud ja on nende loogikaga veidi tuttav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles