Türi klubi sõitjad näitasid supermotos klassi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval sõideti Rapla kardirajal Sivitrans Eesti SuperMoto meistri- ja karikavõistluste finaal­etapp, kus põnevust jagus pea kõikidesse klassidesse. Dramaatikat tõid sõitudesse nii tehniline ebaõnn, kui ka teises voorus sadama hakanud vihm, mis tähendas, et medalikohad selgusid alles võistlussõitude viimastel ringidel, kirjutab msport.ee.

Kiireimas S1 klassis jätkasid lahingut Eesti meistritiitlile eelmise aasta kolm esimest ehk siis vennad Patrick ja Prants Pals ning 2016 Eesti meister soomlane Sami Salstola, kes võitis tiitli eelmine aasta Patricku ja Prantsu ees. Need kolm noort meest on ka tänavu enamustel etappidel omavahel poodiumikohti jaganud ja enne viimast etappi juhtis Prants Pals 222 punktiga, kellele Salstola kaotas 6 ja vend Patrick 16 punktiga.

Kvalifikatsiooni võitis Patrick Prantsu (mõlemad TM, Türi AMK) ja Salstola (TM) ees ning Patricku hea hoog jätkus ka avasõidus, kus ta sai etteotsa juba sõidu alguses ning võttis lõpuks ka kindla võidu. Teisele kohale heitlesid aga Prants Pals ja Salstola ning põnev duell kestis kaua ning päädis soomlase kukkumisega raja krossiosal, tänu millele sai Prants turvalise edu ja lõpetas venna järel teisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles