Volikogudesse tahab pääseda 563 inimest

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva pärastlõunal said Paide raekoja ees enne valimiskomisjonile nimekirja esitamist kokku Isamaa ja Res Publica Liidu esinumber Mihhail Feštšin (vasakult), Sotsiaaldemokraatliku erakonna liige Kulno Klein, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna linnavolikogu esimehe kandidaat Kalle Grünthal ja sama partei linnapeakandidaat Priit Põder.
Teisipäeva pärastlõunal said Paide raekoja ees enne valimiskomisjonile nimekirja esitamist kokku Isamaa ja Res Publica Liidu esinumber Mihhail Feštšin (vasakult), Sotsiaaldemokraatliku erakonna liige Kulno Klein, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna linnavolikogu esimehe kandidaat Kalle Grünthal ja sama partei linnapeakandidaat Priit Põder. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kolme omavalitsuse volikogu kandidaadiks on üles seatud 563 inimest, mis tähendab, et ühele volikogukohale pürgib 8,4 inimest.

Kõige rohkem kandidaate on esitatud Türi vallavolikokku: 23 kohale 196 inimest. Paides on sügisest volikogus sama palju kohti ja kandidaate on seal 184. Järva vallavolikogu 21 kohale on üles seatud 183 kandidaati.

Foto: Järva Teataja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles