Aita valida aasta tervisetegu!

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa spordihoones toimuvad kehalise kasvatuse tunnid täiskasvanutele, kus seekord tuli meeskondadel ronida jalgade vahelt läbi (esiplaanil) ja tõsta pinki. Iga tund on harjutused erinevad.
Väätsa spordihoones toimuvad kehalise kasvatuse tunnid täiskasvanutele, kus seekord tuli meeskondadel ronida jalgade vahelt läbi (esiplaanil) ja tõsta pinki. Iga tund on harjutused erinevad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva maavalitsus ja Järvamaa tervisenõukogu kuulutavad välja konkursi Järvamaa Aasta Tervisetegu 2017. Kandidaatide esitamise tähtaeg on 22. september.

Konkursiga tunnustatakse Järvamaal tegutsevat isikut või organisatsiooni, kes on oluliselt kaasa aidanud terviseteadlikkuse tõusule ja tervisedendusele maakonnas. Maavanem Alo Aasma sõnul võib aasta tervisetegu olla nii üksikisiku kui ka kollektiivi tervisedenduslik tegu või midagi, mis kujundab inimeste hoiakuid ja loob eeldused Järvamaa elanikkonna tervise parendamiseks, on see siis terviserajatis,  õppeprogramm lasteaias või täiskasvanutele suunatud kehalise kasvatuse tunnid. "Loodetavasti saab kandidaatide ring olema väga lai," sõnas maavanem.

Konkursile esitatav tervisetegu peab olema tehtud viimase 12 kalendrikuu jooksul, ettepanekuid koos põhjendustega võivad esitada kõik Järvamaal tegutsevad organisatsioonid, avalikud institutsioonid ja eraisikud.

Vormikohased taotlused esitada elektrooniliselt e-kirjaga aadressile anu.puusepp@jarva.maavalitsus.ee või kirjalikult aadressil Järva Maavalitsus Rüütli 25 Paide 72713 märgusõnaga  „Järvamaa aasta tervisetegu" 22. septembriks 2017.

Terviseteo auhind antakse üle 12. oktoobril Väätsa mõisas toimuval Järvamaa tervisefoorumil.

Eelmisel aastal pälvis tunnustuse Ilmar Mõttus täiskasvanute kehalise kasvatuse tundide eest Väätsal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles