Maakonna parimad õpetajad ootavad tunnustamist

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Järvamaa omavalitsuste liit (JOL) ootab taotlusi maakonna parimate õpetajate tunnustamiseks.

Välja antakse kolm preemiat: aasta õpetaja, noore õpetaja ning klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemia. Viimane tähtaeg taotluste esitamiseks on 15. september kell 15.

Järvamaa hariduspreemia on asutatud 1998. aastal ja seda antakse laureaatidele üle igal sügisel enne õpetajatepäeva. Hariduspreemiate pidulik kätteandmine ja õpetajatepäeva tähistamine toimub 29. septembril.

Taotlused tuleb esitada kirjalikult kas posti (Rüütli 25, 72713 Paide) või elektronposti (jol@jarva.ee) teel koos kandidaadi iseloomustuse ja põhjendusega ühel A4 leheküljel Järvamaa omavalitsuste liidu kantseleisse hiljemalt 15. septembriks 2017 kella 15ks. Hiljem saabunud (k.a. Eesti Posti vahendusel) taotlusi arvesse ei võeta. Taotlusele palutakse märkida ka kandidaadi kontaktandmed (tel nr, postiaadress ja e-posti aadress).

Täiendavatele küsimustele vastab JOLi haridus- ja noorsookomisjoni esimees Kulno Klein (tel 5646 1544, e-post kulno@kareda.ee).

Loe preemiate kohta pikemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles