Linnameeskonna jalgpallurid näitasid klassi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jana Pipar/EJL

Eelmise neljapäeva õhtul pealinnas A. Le Coq Arenal mängitud väikeste karikavõistluste finaali võitis Paide linnameeskond III, kes oli 5:1 üle JK Retrost.

Kohtumise avavärava lõi Taavi Laurits, kui Premiumi liiga kogemusega ründaja suunas paremalt äärelt tulnud tsenderduse viiendal minutil Toomas Tohveri väravasse. Kuigi seejärel oli ka Retrol arvukalt võimalusi mänguseis viigistada, mindi poolajapausile Paide üheväravalises eduseisus.

Teise poolaja alguses teenis Paide paremalt äärelt karistuslöögi ja tsenderduse vormistas täpse pealöögiga väravaks Andre Mägi. Retro tuli 337 pealtvaataja ees teise poolaja keskel mängu tagasi, kui Paide kaitsjad takistasid trahvikastis määrustevastaselt Lauri Senješit, kes oli kõigest mõne minuti varem vahetusest mängu sekkunud. Järgnenud penalti kasutas kindlalt ära Juri Jevdokimov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles