Soojakatkestus tekitab paidelastele ebamugavusi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eilsest neljapäevani Paides kestev keskkütte ja sooja vee katkestus paneb korteriomanikud ning linna asutused ja ettevõtted vee puudumise tõttu ebamugavusi tundma, kuid külma keegi kannatama ei pea, sest paljudes hoonetes pole kütet veel järele pandudki.

Enefit Taastuvenergia OÜ Paide tootmisjuht Andres Alusalu selgitas, et katkestused on tingitud amortiseerunud keskküttetorustiku lõikude väljavahetamisest. «Soojatorustiku uuendustööd toimuvad Paide Vee AS tellimusel ning töid teeb AS EG Ehitus. Töid rahastab osaliselt keskkonnainvesteeringute keskus Euroopa Liidu kaasabil,» täpsustas ta.

Soojakatkestus on Alusalu selgitusel tingitud just sellest, et uuendada tuleb magistraaltorustik Paide elektri- ja küttejaama ning tipukatlamaja juures, millest saab alguse kogu linna kaugküttevõrk. «Seetõttu pole võimalik ka osaline katkestus,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles