Türil oli teekond lasteaeda takistatud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühel septembripäeva hommikul tuli Türi lasteaeda minevatel lastel ja lapsevanematel läbida teele ootamatult tekkinud takistusrada.

Türi lasteaia Kesklinna lasteaia õppealajuhataja Siiri Poopuu sõnas, et sellise seiklusliku takistusrajaga hommikuse tervituse tegid nad sooviga pakkuda päevale teistmoodi ja usutavasti vaid rõõmsat algust. „Usun, et meil see õnnestus, sest üheks päevaks tulekuteele seatud seiklusraja läbimine meie lasteaedade juures oli jõukohane kõigile ja ei võtnud ka hommikul tööle kiirustavatelt lapsevanematelt palju lisaaega,” sõnas ta.

Mõttele muuta üks lasteaiapäevale tulek tervislikumaks tuli lasteaia tervishoiutöötajal Mariana Väärtnõul ja Türi lasteaia kolmes õppekohas toimusid seiklusliku takistusrajaga hommikutervitused erinevatel päevadel. Ka takistusrajad võisid lasteaedade juures olla erinevad. „Meil siin Kesklinna lasteaias võtsid takistusraja läbinud lapsi ja lapsevanemaid vastu näiteks kolm karu, kellele sai teha pai ja kes jagasid kleepsu,” täpsustas Poopuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles