Esimesed viis minutit oli huvitav

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Stepanov osutab otse söögilaua kohal laes haigutavale augule. Pooleldi katuseta jäänud majja oli vihmaveel vaba juurdepääs. Toapealne sai suuri veekahjustusi, vesi otsis teed läbi lae esimesele korrusele ja ühel hetkel andiski lagi osaliselt järele.
Aleksander Stepanov osutab otse söögilaua kohal laes haigutavale augule. Pooleldi katuseta jäänud majja oli vihmaveel vaba juurdepääs. Toapealne sai suuri veekahjustusi, vesi otsis teed läbi lae esimesele korrusele ja ühel hetkel andiski lagi osaliselt järele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuu aega tagasi pühkis Järvamaast üle tormituul, millega kaasnenud tromb tekitas siin-seal paksu pahandust. Nüüd on kahjude kõrvaldamine juba lõppenud ja elu läheb edasi tavapärases rütmis. Aga mitte kõigil. Paide vallas asuva talu elanikud mängivad mõttega tormis kahjustada saanud majast minema kolida.

Miliste talu asub Paide vallas mitte kaugel Tallinna–Tartu maanteest ja päevast päev seda teed mööda vuhisev liiklus paistab ja kostab õuele hästi kätte.

Nagu seegi, et kohe maja juurde viiva teeotsa lähedal seisva kiiruskaamera tõttu pidurdavad paljud autod hoo maha. Tegelikult ei peaks möödasõitvaid autosid talumaja juurest eriti näha olema ning kuni 12. augustini see nii oligi: otsevaadet maanteele varjas pea poolesaja aasta vanuste kuuse-, männi- ja kasepuude tukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles