Uuenenud Anna kirik peab tänujumalateenistust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna koguduse juhatuse esimeest Peep Heinastet rõõmustab, et raha jagus ka pinke parandada ja värvida. Loodetavasti kuivab värske värv puhurite abiga ikka pühapäevaseks tänujumalateenistuseks ära.
Anna koguduse juhatuse esimeest Peep Heinastet rõõmustab, et raha jagus ka pinke parandada ja värvida. Loodetavasti kuivab värske värv puhurite abiga ikka pühapäevaseks tänujumalateenistuseks ära. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme avab üheksa kuud rahvale suletud olnud Anna kirik uksed ning avaldab jutluste ning kontserdiga tänu neile, kelle toel on kirik saanud selle ajaga uuema välimuse.

Anna koguduse juhatuse esimees Peep Heinaste ütles, et kiriku puitpõrandate seis oli juba aastaid sedavõrd halb, et äärtest võis lausa sisse kukkuda. «Kogusime vaikselt annetuste toel raha, kuid sellest ei jätkunud, et ehituseks vajaminevat summat kokku saada,» ütles ta.

Nii juhtuski, et kogudus hakkas lihtsalt kuskilt otsast pihta. «Mõtlesime, et ehk saame vähemalt saali põranda ära teha, olgu nende muude asjadega siis nagu on,» lisas Heinaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles