Järvamaa hariduspreemiatele esitati kakskümmend kandidaati

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

15. septembril lõppes taotluste vastuvõtt Järvamaa hariduspreemiatele. Kolmele preemiakategooriale kandideerivad kokku 20 õpetajat. Oodatult on suurim konkurss aasta õpetaja preemiale.

Aasta õpetaja preemia kandidaadid on Kersti Kivisoo Paide ühisgümnaasiumist, Ella Põder, Elve Jaansalu ja Kadri Tammar Türi põhikoolist, Agnes Kaio Järva-Jaani gümnaasiumist, Tiina Pärn Laupa ja Retla-Kabala koolist, Kaja Kraav Albu põhikoolist, Daire Krabi ja Merike Einma Paide gümnaasiumist, Anne-Ly Seljama Türi ühisgümnaasiumist ja Siret Pärtel Koeru keskkoolist.

Noore õpetaja preemiale on esitatud Birgit Mets Koeru lasteaiast, Helena Saar Paide ühisgümnaasiumist, Kerli Rüüt Türi põhikoolist ja Jonas Nahkor Väätsa põhikoolist.

Klassi- ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale kandideerivad Eva Mager Türi põhikoolist, Kersti Liivak Albu põhikoolist, Riina Õun Paide gümnaasiumist, Ave Taal ja Külli Pällo Koeru keskkoolist.

Järvamaa hariduspreemia on asutatud 1998. aastal ja seda antakse laureaatidele üle igal sügisel enne õpetajatepäeva.

Preemiaid antakse välja kogusummas 1800 eurot, millest arvutatakse maha tulumaks. Aasta õpetaja preemia brutosumma on 800 eurot, noore õpetaja ning klassi-ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiad kumbki 500 eurot.

Järvamaa omavalitsuste liit annab maakonna hariduspreemiad pidulikult kätte 29. septembril Türi kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles