Mahetootja verivorstid pälvisid tunnustuse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maaeluministeerium

Tallinnas Vabaõhumuuseumis pühapäeval aset leidnud leivapäeval hüüti välja ka konkursside "Parim mahetootja 2017" ja "Parim mahetoode 2017" võitjad.

Maaeluministeeriumi tellimusel korraldatud konkursil pälvis tänavuse parima mahetootja tiitli Lauri-Jaani OÜ Läänemaalt, parimaks mahetooteks valiti aga Koeru vallas Vahukülas tegutseva SirLoin OÜ valmistatud verivorst.

"Hea meel on tõdeda, et seni üsna tagasihoidlik mahelihatoodete valik on saanud igati väärika täienduse verivorsti näol," ütles tooteid hinnanud restoran Wicca peakokk Angelica Udeküll. "Antud toote maitseomadused peaksid jõuluajal rõõmustama nõudlikumagi tarbija maitsemeeli ja rikastama Eesti traditsioonilisest toidust lugupidavate tarbijate söögilauda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles