Haigla tegi suitsetamise ebamugavaks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla endises suitsuruumis istub nüüd puhastusüksuse juhataja Siiri Jaanisk, kes tuletab suitsetamiskohta otsivatele ravialustele meelde, et haiglas ei suitsetata.
Järvamaa haigla endises suitsuruumis istub nüüd puhastusüksuse juhataja Siiri Jaanisk, kes tuletab suitsetamiskohta otsivatele ravialustele meelde, et haiglas ei suitsetata. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

«Kas siin suitsetada ei saagi?» küsib keskealine meesterahvas Järvamaa haigla puhastusüksuse juhilt Siiri Jaaniskilt tema kabineti lävel. «Haiglas ei suitseta,» vastab Jaanisk.

Patsiente, kes haigla suitsuruumi otsides hoopis Siiri Jaaniski kabinetti satuvad ja seejärel veidi kohmetuvad, tuleb tema ütlust mööda ikka ette, kuigi harva. Jaanisk on mittesuitsetaja ja väikses katuseaknaga ruumis mingit spetsiifilist lõhna ei tunne.

On ju ka ruumis tehtud põhjalik remont: välja vahetatud radiaator ja põrand ning seinu värvitud lausa mitu korda. «Siin on hubane ja vaikne,» ütleb Jaanisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles