Parim mahetoode paneb juba jõule ootama

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SirLoini juhataja Lauri Bobrovski on oma toodete suhtes küllaltki kriitiline, kuid maheverivorstid on tema meelest küll hästi õnnestunud ja peaksid tarbijatele meele järele olema.
SirLoini juhataja Lauri Bobrovski on oma toodete suhtes küllaltki kriitiline, kuid maheverivorstid on tema meelest küll hästi õnnestunud ja peaksid tarbijatele meele järele olema. Foto: Maaeluministeerium

Pühapäeval kuulutati Eesti parimaks mahetooteks Järvamaal tegutseva SirLoin OÜ verivorstid, mis hindajate meelest peaksid jõuluajal olema ka nõudlikema sööja maitse järele.

Parima mahetoote konkursile oli 21 töötlejat esitanud kokku 41 toodet. Parima tootja ja toote valisid välja erialaspetsialistidest koosnevad hindamiskomisjonid.

Üks hindajatest oli restorani Wicca peakokk Angelica Udeküll. Tal oli hea meel selle üle, et mahelihatoodete seni üsna tagasihoidlikku valikut on igati väärikalt täiendanud verivorstid. «SirLoini verivorstide maitseomadused peaksid jõuluajal rõõmustama nõudlikemagi tarbija maitsemeeli ja rikastama Eesti traditsioonilisest toidust lugu pidajate söögilauda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles