Õigusemõistmise nädala lähistel saab Paides tasuta õigusnõu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus.
Kohus. Foto: Lauri Kulpsoo.

Oktoobri alguses tähistatakse Eestis juba viiendat korda õigusemõistmise nädalat. Selle raames saavad Eesti Õigusbüroo juristidelt ilma tavapärase lepingutasuta õigusabi kõik,  kes registreeruvad nõustamisele 20. septembrist kuni 6. oktoobrini. Selleks tuleb registreerumisel öelda või kirjutada märksõna (veebivormis sooduskood) “Õigusemõistmise nädal”.

Abivajaja sõlmib küll kliendilepingu, kuid tavapärast viie-eurost omaosalustasu ta maksma ei pea.

Õigusnõu on võimalik saada veebi vahendusel ja 15 nõustamiskohas üle Eesti, teiste kohtade seas ka Paides aadressil Aiavilja 13 (I korrusel). Õigusbüroo vastuvõtukohad leiab veebilehelt http://www.juristaitab.ee/noustamiskohad.

Nõustamisele tulekuks palutakse eelnevalt registreeruda. Kõige mugavam on seda teha läbi veebikeskkonna http://www.juristaitab.ee/et/form/registreeri-eesti-oigusburoo-kliendiks. Samuti saab registreeruda telefonidel 688 0400 või 5557 5090 ja e-posti teel abi@juristaitab.ee. Telefonikontaktid on kättesaadavad esmaspäevast reedeni kell 9–17.

Eesti Õigusbüroo pakub koostöös justiitsministeeriumiga tasuta õigusabi Eestis elavatele inimestele, kelle keskmine brutosissetulek jääb alla statistikaameti avaldatud keskmise brutosissetuleku 1,5-kordsele määrale ehk alla 1863 euro. Loe lähemalt www.juristaitab.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles