Jalgpallurid jätkasid edukat hooaega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmandas liigas kaasa tegev Paide linnameeskond III meeskonnale on hooaeg olnud igati edukas. Mis sest, et liigamänge on veel ees, kindlustas ka väikestel karikavõistlustel võidutsenud jalgpallurid endale omas mängutsoonis liigavõidu.

Tallinnas peetud kohtumises oli linnameeskond 6:1 parem Kuusalu JK Rada meeskonnast ning kirjutas tabelisse järjekordse võidu ning kolm punkti.

Mehed kirjutavad oma sotsiaalmeedia kontol nii: «Kuivõrd vahe lähima konkurendiga FCI Tallinn III meeskonnaga on 15 punkti ja FCI-l on mängida neli kohtumist (ehk maksimaalselt võimalik koguda 12 punkti), siis on Paide linnameeskond III endale kolm mänguvooru enne liiga lõppu ka III Ida piirkonna võidu juba kindlustanud. Panustame nüüd tugevale lõpetamisele liigamängudes ning jääme ootama liigavõitjate mänge oktoobri teises pooles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles