Ambla kadus Eesti korvpalliareenilt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Viking Window ja Ambla SK korvpallimeeskond on aastaid nii esiliigas kui Järvamaa korvpalli meistrivõistlustel maid jaganud. Sellest hooajast jätkab neist kahest esiliigas vaid Viking.
Paide Viking Window ja Ambla SK korvpallimeeskond on aastaid nii esiliigas kui Järvamaa korvpalli meistrivõistlustel maid jaganud. Sellest hooajast jätkab neist kahest esiliigas vaid Viking. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel nädalal alguse saav korvpalli esiliigahooaeg tuleb maakonnas tuntavalt teistsugune kui eelmistel aastatel. Kui Paide Viking Window jätkab, siis Ambla SK korvpallimeeskond lõpetas Eesti meistrivõistluste mõistes eksisteerimise.

Mitmekordse Järvamaa meistri ning parematel aastatel esiliigaski keskmikuna tublisid tegusid teinud Ambla SK lõpetusel on mitu põhjust. Mäletatavasti meeskonna eelmine hooaeg ebaõnnestus ja ta kukkus esiliigast välja. Ka teises liigas me sel hooajal neid ei näe.

Ambla SK saatus on lahtine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles