Koolinoored tegid sporti

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Eile ei aidanud ilmataat koolisportlasi, vaid lasi taevaluugid alla ja suhteliselt ekstreemsetes tingimustes tuli pidada neljavõistlust. Osales 179 õpilast 12 erinevast koolist.

 

C-vanuseklassi poistest tuli maakoolidest Retla-Kabala kooli ja Albu põhikooli ees esimeseks Väätsa põhikool. Suurtest koolidest oli paremusjärjestus: Türi põhikool I, Paide gümnaasium I ja Paide ühisgümnaasium.

D-vanuseklassi poistest tuli maakoolidest Laupa põhikooli ja Roosna-Alliku põhikooli ees esimeseks Imaverepõhikool. Suurtest koolidest oli paremusjärjestus: Aravete keskkool, Paide ühisgümnaasium ja Paide gümnaasium I.

D-vanuseklassi tüdrukutest tuli maakoolidest Albu põhikooli ja Koigi kooli ees esimeseks Imavere põhikool. Suurtest koolidest oli paremusjärjestus: Paide ühisgümnaasium, Türi põhikooli I ja Paide gümnaasium I.

C-vanuseklassi tüdrukutest tuli maakoolidest Albu põhikooli ja Koigi kooli ees esimeseks Retla-Kabala kool. Suurtest koolidest oli paremusjärjestus: Paide ühisgümnaasium, Paide gümnaasium I ja II võistkond.

Järgmisena saavad koolisportlased kokku juba 27. septembril Aravetel, kus toimuvad Järvamaa koolinoorte sügiskrossi võistlused. Selle võistlusega tähistab Järvamaa spordinädalat ja eelmainitud võistlusele annab hoogu juurde spordinädala patroon Gerd Kanter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles