Kunagi pole hilja ujuma õppida

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ujula.  Treener Kristi Rohtla. Basseinis Relika Juhanson, Karin Kitt.
Paide ujula. Treener Kristi Rohtla. Basseinis Relika Juhanson, Karin Kitt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Oktoobris avaneb kõigil hea võimalus ujuma õppida, kes seda veel teha ei oska. Paide ujumisklubi on otsustanud kaasa aidata inimeste ujumisoskuse parendamisele ning korraldab täiskasvanutele ujumiskursused.

Ujumisklubi treener Kristi Rohtla ütles, et täiskasvanuid ootavad nad basseini juba kolmandat ringi. «Kaks esimest kursust läksid edukalt ning osa soovijaid jäi paraku ukse tahagi. Nüüd on neil võimalus uuesti julgus kokku võtta ning end veega sõbraks teha,» lausus ta.

Rohtla julgustas osalema igasuguse ujumisoskuse või täiesti oskuseta inimesi. «Kursustel algabki ujumisõpe täitsa nullist. Võimalik, et mõnel tuleb esmajoones ületada veehirm ja alles siis saab mingist ujumisest rääkima hakata. Samas võivad tundi tulla ka need, kes oskavad supelda ja uppumishirmu ei tunne, kuid tahavad siiski osata paremini ujuda,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles