Menukas telesaade väisas kooli

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roald Johannson Paide gümnaasiumis saadet «Roaldi nädal» filmimas.
Roald Johannson Paide gümnaasiumis saadet «Roaldi nädal» filmimas. Foto: Germo Aabla

Eile veetis osa päevast Paide gümnaasiumis Kanal 2 menusaade «Roaldi nädal», et teha teleintervjuu koolis 45 aastat töötanud kellatädi Maie Kaasikuga.

«Roaldi nädal» alustab Kanal 2 hooaega juba täna ning Paides salvestatud kaadrid saavad olema üks osa oktoobri lõpus (20. või 27. oktoobril) ekraanile tulevast saatest, kus saatejuht Roald Johannson teebki juttu kaua ühel ametikohal töötanud inimestega.

Paide gümnaasiumi huvijuht Helen Trug ütles, et Maie Kaasikut kutsuvad nad koolis heatahtlikult «kooli vaimuks». Mitte, et ta administraatori laua taga kuidagi kummituslikult mõjuks, vaid ikka seetõttu, et ta annab koolile omalt poolt palju soojust ja kodusust. «Tema juurde jõuavad lõpuks kõik maha ununenud asjad, kui vaja paneb ta laste marrastustele plaastrit või annab kojusõiduks maha unustatud bussiraha,» tõi Trug näiteid, kuidas ta koolis laste eest hoolitseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles