Poliitikud muutsid laada värviliseks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel Paide laadal nägi ohtralt ringi liikumas värvilisite õhupallidega täiskasvanuid, kes lisaks kommidele jagasid ka pastakaid ja teesegusid.

Roheliste õhupallide ja riietusega paistsid silma Aivar Tubli meeskond. „Oleme ju põlised maakad ja linnainimestega tutvust tegema tulles võtsime õhupallid ja kommid kaasa ning lõime endidki ülesse,“ kõneles Roosna-Alliku vallavolikogu esimees ja keskerakondlane Aivar Tubli. Tema meeskonda kuulunud naissoo esindajad noogutasid nõusoleku märgiks pead.

Kollaste õhupallidega liikuisd ringi reformierakondlased eesotsas juht Kristjan Kõljalgiga. „Tulime rahva sekka jalutama ja juttu ajama,“ sõnas ta. Nendega jutelda soovijaid paistis jaguvat.  Vastavalt jututeemale andsid reformierakondlased kommidega kas energiat juurde või pakkusid teeseguga tervist kaasa. „Oleme olemas kõigile ja kõigi jaoks,“ kinnitas Heli Suvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles