Film otsib noort kunstnikku

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Remo Savisaar

Lastefilm «Eia jõulud Tondikakul» kutsub kõiki 8-12aastaseid lapsi osalema joonistuskonkursil, parimat joonistajat ootab ees kunstnikutöö filmis.

"Eia jõulud Tondikakul" peategelane on 10aastane kunstiandega tüdruk, kes armastab joonistada loomi ja linde. Filmimeeskond otsib seega joonistusandega noort kunstnikku, kelle käe läbi valmivad filmi tarvis Eia joonistatud pildid.

Konkursist oodatakse osa võtma kõiki kunstihuvilisi poisse ja tüdrukuid vanuses 8-12 eluaastat. Osalejatelt oodatakse kahte A4 formaadis söepliiatsiga joonistatud pilti. Esimese pilt palutakse joonistada etteantud Remo Savisaare foto järgi, mis kujutab tondikakku. Teisel pildil võib kujutada vabalt valitud Eesti metslooma või -lindu.

Silmapaistvamatest töödest valmib näitus ja parimate piltide autoreid premeeritakse auhindadega. Konkursi võitjat ootab ees kunstnikutöö filmis “Eia jõulud Tondikakul”.

Võistlustööde tagaküljele tuleb kirjutada oma nimi, vanus, telefoninumber, meiliaadress ja kes on pildil.

Joonistused tuleb saata hiljemalt 31. oktoobriks aadressil: Eia jõulud Tondikakul, Roo tn. 6-3,

Tallinn 10611.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles