Noorteühingu 4H Sügisakadeemia tõi Koeru palju noori ja hipihõngu

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4H Sügisakadeemias esines Meisterjaan
4H Sügisakadeemias esines Meisterjaan Foto: Erakogu

22.-24. septembril kogunesid aktiivsed noored Koeru Keskkooli Eesti 4H Sügisakadeemiasse. Akadeemia toimus tänavu juba neljandat korda ning osalejaid oli ligi kuuskümmend.

Kõik osalejad jaotati erinevatesse klassidesse ja üks klass moodustas terve laagri vältel võistkonna. Laagri jooksul märgiti erinevate ülesannete ja väljakutsete eest võistkondadele suurde tabelisse punkte. Kohe pandi meeskonnad erinevate võistlustega proovile. Õhtul toimus humoorikas õhuprogramm “Jumal tänatud, et sa siin oled”. Ööprogrammi ajal sai mängida erinevaid lauamänge, playstationit, wii'd või vaadata filmi.

Teisel päeval oli akadeemiline osa, mis sisaldas erinevaid loenguid teemadel: “Väärt suhete võti”, “Hobuse jõust hobujõuni”, “Toiduainetööstus ja tänapäeva toitumisharjumused” ning töötubades sai lüüa tantsu, mängida TORE juhendamisel mänge ning õppida EFT- tehnikat ehk koputamist.

Sellel aasta kehastusid osalejad teemaõhtu raames hipideks. Tantsu töötoas õppisid kõik osalejad selgeks hipitantsu, mida õhtul üheskoos esitati. Toimusid meeskondlikud mängud ning esines Meisterjaan, mis oli kindlasti üks laagri meeldejäävaim osa. Õhtu lõpetas disko.

Laupäeva  öösel vastu pühapäeva toimus ööhäire. Kell 03.00 äratati kõik üles ja saadeti õue ümbrikuid otsima. Ümbrikutes olid punktid, mis meeskondade punktidele juurde lisati, või toetajate poolt välja pandud kinkekaardid, mille leidjad endale said.

Laagri viimasel päeval anti meeskondadele ülesanne erinevaid kohti ja hetki Koerus pildistada. Peale seda oli laagri lõpetamine ning akadeemiale pani punkti noorteühing 4H hümn. Laagrist lahkuti  positiivsete emotsioonide, uute teadmiste ja sõpradega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles