Kutsehariduskeskusele raha kinkida polegi nii kerge

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konesko juht Mart Hirtentreu (paremal) annab Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselinile tšeki, millel on kirjas 8000 eurot,  ja kinnitab, et raha võib kulutada metalli- ja masinavaldkonna erialade arenduseks.
Konesko juht Mart Hirtentreu (paremal) annab Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselinile tšeki, millel on kirjas 8000 eurot, ja kinnitab, et raha võib kulutada metalli- ja masinavaldkonna erialade arenduseks. Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Ettevõtte 25. aastapäeval sõpradelt koostööpartneritelt kingitusena kogutud raha üleandmine kutsehariduskeskusele tähendab mitut kokkusaamist, sellega seotud toimingud võivad kesta kevadeni ja kauemgi.

Kui elektrimootoreid ja elektrikilpe valmistav Konesko AS septembris oma 25. sünnipäeva pidas, palus ta külalistel kingituse asemel  kanda kontole raha, millega ühiselt toetada maakonnas asuva Järvamaa kutsehariduskeskuse sama valdkonna erialasid.

Ettevõtte juhatuse esimees Mart Hirtentreu arvas, et ostab kogunenud 8000 euro eest kutsekeskkoolile kas ühe korralikuma masina või väiksemaid töövahendeid. Kuid võta näpust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles