Aasta parimate täiskasvanute sõel osutus tihedaks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa paistab üle Eesti silma aasta parima tiitlile kandideerivate täiskasvanute pika nimekirjaga, nende seast selguvad parimad lausa matemaatikatehte alusel.

Täiskasvanud õppija nädala üritust korraldab maakonnas Paide täiskasvanute keskkooli direktor Anneli Suits, kes kinnitas, et tänavu oli parimate täiskasvanute väljaselgitamise sõel eriti tihe. Kandidaate oli hulganisti kõigisse viide kategooriasse ja Suitsu hinnangul sedavõrd tugevad, et sobivad kõik võitjaks.

Meeldiv on Suitsu meelest seegi, et täiskasvanuid esitatakse aasta parimateks liigse taganttorkimiseta ja esitajad on nii eraisikud kui ka kohalikud organisatsioonid. «Organisatsioone on muidugi rohkem, kuid eriliselt tegi tänavu head meelt see, et meie maakonna inimese tegu märgati lausa väljastpoolt ning ühe ja sama inimese tegemisi märkas mitu esitajat,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles