Järvamaa valib aasta isa

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva maavalitsus, Naiskodukaitse Järva ringkond ja Kaitseliidu Järva malev  kuulutasid välja Järvamaa aasta isa konkursi.

Maavanem Alo Aasma ütles, et konkursi eesmärk on väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ja eeskujulikke Järvamaa isasid, keda tunnustada ja teistele eeskujuks tuua.  «Tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas gloobusekujuline sepistatud talisman, mis ka aastakümnete pärast laureaadile loodetavasti naeru näole toob ning meenutab tema ja tema tegude olulisust oma perekonna ja Järvamaa jaoks,» lausus Aasma.

Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv ütles, et Järvamaa tublide emade kõrval on väga tublid isad. «Eriti suurt rõõmu teevad need isad, kes  panustavad isegi rohkem, kui ühiskond neilt seda ootab. Märkame neid isasid ja esitame nad tiitlile Järvamaa aasta isa,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles