Tänu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hermann Hesse loomingu austaja  ja kultuurihuvilisena avaldan sügavat tänu ja lugupidamist neljapäeval Paides Hesse-teemalise kultuuriloopäeva ja -konverentsi «Hermann Hesse 140 – Paide päritoluga maailmakuulus kirjamees» korralduse eest kõigile asjaosalistele.

Huviga ootasin seda hommikut, mil saaks varase bussiga Tallinnast Paidesse sõita. Siia kogunenud kirjandushuvilised said osa võimsast, harivast ja mitmekülgsest kultuuriprogrammist.

Üritus oli põhjalikult ette valmistatud ja esinduslikult läbi viidud. See ülendas meeli, süvendas teadmisjanu ja turgutas loomingulist inspiratsiooni. Tore ja ühteliitev koosolemine Eestimaa südames ei unune.

Eri keskkondades toimunud pikk põhjapanev programm kinnitas taaskord, kuidas väike Eesti ja Paide linnake on lahutamatult seotud suure maailmaga.

Selle teadmise värvika meenutuse eest eriline tänu kõikidele ürituse eestvedajatele, kes pakkusid eri regioonidest kokku sõitnud inimestele ühe vaimselt ja hingeliselt kirgastava päeva.

Andre Tamm

kirjanik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles