Malemeister lahkub põdrakintsuga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval on Paides Järvamaa lahtised meistrivõistlused kiirmales, kus selguvad maakonna parimad. Eriliseks teeb seekordse võistluse seik, et malet mängitakse  Järvamaa jahindusklubi majas ja parimale maletajale on jahimehed auhinnaks välja pannud põdrakintsu.

Paide maleklubi juhatuse liige Priit Värk ütles, et eelmisel aastal jäid ametlikud meistrivõistlused ära rahanappuse tõttu, kuid rahandusministeeriumi, Järvamaa spordiliidu ja kultuurkapitali toel on turniir teoks saamas. «Võrreldes eelmiste aastatega on kutsed läinud peamiselt Järvamaa mängumeestele, kuid oodatud on kõik, kes oskavad maletada,» innustas ta.

Värgi ütlust mööda on auhinnalauale parimatele mõeldud medalite ja diplomite kõrvale  Järvamaa jahindusklubi toonud ka vorste ja konserve. «Peaauhinnaks on lausa kolmekilone põdrakints, nii et on, mille nimel pingutada,» sõnas ta muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles