Maakonna parim ettevõte müüb toodangut üle ilma

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonna parimaks ettevõtteks tunnistatud Konesko AS müüb elektrimootoreid ja elektrikomponente peamiselt Euroopa Liidu liikmesriikidesse, aga ka USAsse ja Hiinasse. Nii pidas aina areneva ettevõtte juht võitu õigustatukski.

Konesko ASi juht Mart Hirten­treu võidu üle väga ei imestanud. «Rahvusvahelise haardega ettevõttena läheb meil ju endiselt väga hästi. Eelmisel aastal kasvas käive võrreldes aasta varasemaga 5,7 protsenti ja oli 56,1 miljonit eurot. Need arvud on päris head,» põhjendas ta. Hirtentreu märkis veel, et ka Türi-Allikule on rajatud 400 000 euroga logistikakeskus koos tootmisüksusega. «Lubasime töökohti ja oleme neid loonud juba 22 ning loome ka edaspidi,» lisas ta.

AS Konesko on üle 370 töötajaga maakonna üks suurimaid tööandjaid. Põhitegevusala on elektrimootorite ja elektrikomponentide valmistamine ning masinaehituslik allhanketöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles