Võrkpalliklubi eestvedajad: andke meile veel pisut aega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi kambas on neli välismängijat (esiplaanil Relyea Dixon Speller Ameerika Ühendriikidest), on Järvamaa võrkpalliklubi alustanud uut hooaega  kolme kaotusega. Järgmisteks liigamängudeks aitavad vormi koguda sel nädalal algavad karikavõistlused.
Kuigi kambas on neli välismängijat (esiplaanil Relyea Dixon Speller Ameerika Ühendriikidest), on Järvamaa võrkpalliklubi alustanud uut hooaega kolme kaotusega. Järgmisteks liigamängudeks aitavad vormi koguda sel nädalal algavad karikavõistlused. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa võrkpalliklubi on Credit24 meistriliigat alustanud kolme järjestikuse kaotusega. Meeskonna eestvedajad põhjendavad seda asjaoluga, et mängumasina käimasaamine võtab aega.

Kui meeskond alustas hooaega 1:3 kaotusega võõrsil Selver Tallinnale, siis laupäeval võis võrkpalliklubi näha kodupubliku ees, kus Rakvere võrkpalliklubi alistas Järvamaa 3:1 (21:25, 25:22, 25:20, 25:16). Pühapäeval oli Big­bank Tartu neist üle 3:0 (25:19, 25:23, 25:18).

Start on olnud vaevaline

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles