Lillelinnas jääb üks mängukoht vähemaks

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 1. novembrist ei pääse Türil asuvale Lillelinna Mängumaale enam pallimerre lustima ega batuudile hüppama, samuti pole võimalus enam laste sünnipäevi pidada, sest omanikud lõpetavad nendes ruumides tegutsemise.
Alates 1. novembrist ei pääse Türil asuvale Lillelinna Mängumaale enam pallimerre lustima ega batuudile hüppama, samuti pole võimalus enam laste sünnipäevi pidada, sest omanikud lõpetavad nendes ruumides tegutsemise. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Lillelinna Mängumaa nime kandvas mängutoas Türil on seitsme tegevusaasta jooksul peetud hulk sünnipäevi ning pisikesed ja veidi suuremadki lapsed on seal mängida saanud. Alates novembrist jäävad aga selle mängutoa uksed suletuks.

Sotsiaalmeedias ja kodulehe vahendusel annavad mängutoa omanikud teada, et Lillelinna Mängumaa sulgeb  1. novembril uksed. OÜ Lillelinna Mängumaa juhatuse liige Siiri Zeemann kinnitas, et tõepoolest ei maksa alates sellest kuupäevast Paide 16 hoones asuva mängutoa ukse taha kringli, õhupallide ega sünnipäevaseltskonnaga minna.

Türi muusikakooli endisse majja rajas Zeemann mängumaa seitse aastat tagasi ettevõtluse alustamise toetuse abil. Sünnipäevapidude korralduse võimaluse kõrval osutas ta seal Järvamaa esimese kutselise lapsehoidjana ka lapsehoiuteenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles