Paide tänavaremondile on lisa oodata

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnavalitsus kinnitas tingimused Tallinna tänava ümberehituseks ning sademevee ärajuhtimissüsteemi projekteerimiseks. Plaanide järgi võiks projekteerimine alata juba oktoobri lõpus.

Ehitustegevus hõlmab Tallinna tänava kandevõime parandamist, sõidu- ja kõnniteede rekonstrueerimist ning haljastust ja tänavamööbli paigaldamist, samuti rajatakse sademevee ärajuhtimissüsteem. Tänava ümberehitamisel arvestatakse vajadusega juhtida sademevesi eemale tänavaäärsetel kinnistutel asuvate hoonete vundamentidest.

Projekteerimistingimused sätestavad, et vahemikus Laia tänava ristmikust kuni Tallinna tänava lõpuni võib rajada ühele tänava poolele kõnnitee ja teisele poolele jalgratta- ja jalgtee. Kõnnitee on ette nähtud ka vahemikus Tallinna tn 5 kinnistust kuni Tallinna tn 11 kinnistuni, samuti kõnnitee Kaevu tänavast kuni Tallinna tänava lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles