Rutikveres rullus kaubik katusele

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rutikveres rullus kaubik katusele.
Rutikveres rullus kaubik katusele. Foto: Kaspar Pokk/ Kanal 2

Täna hommikul juhtus Järva- ja Jõgevamaa piiril Rutikveres liiklusõnnetus, kus läbi küla kulgeval teel rullus kaubik Peugeot Boxer katusele. Peugeot oli tulnud Jõgeva maakonnast ning saanud veidi alla saja meetri sõita Järva maakonnas, kui paremkurvis katusele paiskus. Keset teed olnud masin takistas liiklust, juht põgenes sündmuskohalt.

Kohalikud inimesed õnnetuse toimumist ei näinud, avariiline masin avastati hommikul kella 7.30 ajal. Sündmuskohale sõitnud Põltsamaa päästjad lükkasid kaubiku taas ratastele, et akujuhtmed lahti ühendada ning süttimise oht kõrvaldada. Politseinikud tegid vajalikud mõõtmised ja uurivad nüüd, kes Rutikveres juhtunud liiklusõnnetuse põhjustas.

Kohalik mees, kes katusele rullunud masina avastas, imestas, et niivõrd palju roostetanud kaubik oli maast leitud registreerimistunnistuse järgi läbinud käesoleva aasta märtsis ülevaatuse.

Liiklusõnnetuse sündmuskohalt põgenenud juht loetakse seaduse järgi joobes juhiks. Karistus sellise teo eest on rahatrahv kuni 1200 eurot, juhtimisõiguse äravõtmine kuni kaheks aastaks või arest kuni 30 päeva.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles