Teabepäevad tutvustab uut liiklusseadust

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Paide politseijaoskond korraldab koos Maanteeameti ja LRK autokooliga teabepäeva, kus tutvustab 1. juulil kehtima hakkavat liiklusseadust.

Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kristi Kais teatas, et teabepäevadel on osalejatel võimalus täpsemalt kuulda liiklusohutuse seisukohast olulisemate liiklusreeglistiku muudatustest ja täiendustest.


Tutvustatakse uusi nõudeid mopeedidele, jalgratturitele, jalakäijatele. Kõne all on muudatused mootorsõidukite kategooriates ja ka näiteks juhtimisõiguse taastamine, mis puudutab piiratud või esmase juhtimisõigusega juhte, kes on toime pannud liiklusõigusrikkumise ja peavad uue seaduse kohaselt juhtimisõiguse taastamiseks läbima korduseksami.


Samuti antakse ülevaade olulisematest uutest teemärgistustest ja reeglitest turvavarustuse kasutamisel.
Teabepäevadel on võimalik osaleda 26. mail Paide kultuurikeskuses, 9. juunil Türi kultuurimajas ja 13. juunil Järva–Jaani kultuurimajas kell 17.30. Teabepäevad on tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles