Noored teenisid lillelaadal taskuraha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kolm Türi noort kirjutavad oma töökogemusest tänavusel lillelaadal: üks neist müüs omavalmistatud ehteid, teine aitas lastetoas mudilasi hoida ja kolmas juhendas autojuhte tasulises parklas.

Lastetuba on lahti kõigil lillelaada päevadel: esimesel ja kolmandal päeval kolm, teisel päeval seitse tundi. Lapsi on meeletult ja iga aastaga üha rohkem.
Neid valvata võib vahel olla päris keeruline. Eriti siis, kui nad tahavad minna kuhugi , kuhu nad ei või minna, või kui nad hakkavad läbisegi jooksma ja tekib oht, et nad tormavad üksteisele otsa ja saavad haiget.
Tänavu otsustas üks väike poiss end mulle jala külge haakida ja ükskõik, kuhu ma ka ei läinud, lahti ta ei lasknud, lohises kaasa.
Siis tuli üks teine laps ja hakkas mind kõdistama ning jala küljes olev poiss hakkas samuti seda tegema. Siis arvasid kõik ümberkaudsed lapsed, et mind on tore kõdistada. Pidin lastetoas töötava sõbranna appi kutsuma, et ta aitaks lapsi rahustada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles