Mäos läks käiku esimene Neste Oili kaubamärgi all tegutsev tankla Eestis

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Neste avas täna esimese Neste Oili kaubamärgi all tegutseva automaattankla Eestis. Uus jaam asub Mäos, koos tanklaga alustab lähiajal tegevust drive-in-müügipunkt Cuppps.

Reedel ja laupäeval on kiirematel huvilistel võimalus osa saada avamisepuhusest eksklusiivsest Autokinost.
Uus jaam on Neste teine tankla selles piirkonnas. Jaamaga samal maa-alal avab peagi uksed drive-in-müügipunkt Cuppps, mis pakub gurmeekohvi, karastusjooke ja suupisteid.


Neste peadirektori Ivar Kohvi hinnangul lihtsustab tankla Neste klientide elu. «Mäos tankimine läheb nüüd kiiremini ja mugavamalt, sest mahasõit Valgma ristmikult viib otse uude tanklasse,» selgitas ta. «Lisaks on klientidel hea võimalus sõitu paus teha ja keha kinnitada.»


Uus jaam asub strateegiliselt heas kohas, tegemist on suure kinnistuga, mis kuulub tervenisti Nestele. «Perspektiivis näeme kindlasti koostööd teenindus- ja kaubandusettevõtetega, kes võiksid teelisele vajalikke teenuseid osutada,» ütles Kohv. «Töö selles suunas käib, kuid konkreetsetest nimedest on vara rääkida.»
Järgmisel aastal ühtlustab Neste kõigi tanklate välisilme Neste Oili kaubamärgi alla. Kohvi meelest on oluline, et ettevõtte kannab ühtset identiteeti.


Uue tankla avamise puhul näeb selle kõrval 12. ja 13. augustil eksklusiivset Autokino. Kahel õhtul linastub neli filmi komöödiast põnevikuni. Esimene seanss algab kell 22. Üritus on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud: ühel seansil on 75 autokohta. Kinno pääsevad need, kes varem kohale jõuavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles