Tere tehase sulgemine annab Paides tööd

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tere juhid plaanivad järgmisel aastal Tallinna tehase sulgeda ja tuua osa tootmist üle Paidesse. Kui palju töökohti see muudatus Järvamaale toob, pole veel selge.

Tere Tallinna tehase sulgemisest ja tootmise ületoomisest Paide, Viljandi ja Põlva tehasesse on räägitud üle viie aasta, kuid seni käib pealinnas piimatöötlemine edasi.


Tere omanik ja juhatuse esimees Oliver Kruuda tunnistas nädala algul, et sulgeb Tallinna tehase arvatavasti järgmisel aastal ja viib tootmise üle teistesse tehastesse. «Tallinna (tehase – toim) paneme kinni ja vaatame, vähendame muid kohti ka, aga fokuseerume efektiivsemaks – me võib-olla natuke oleme täna raiskamas,» selgitas ta ERR-ile.

Tere asejuhataja Ülo Kivine kinnitas, et Tallinna tehase sulgemise otsus on juba langenud, praegu on arutusel, millistesse tehastesse milline tootmine üle viia. «Arutame millal, kuhu ja kui palju,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles