Põhjaka mõis saadab Napoleoni koogi puhkusele

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjaka mõisa kokad Ott Tomik (vasakult), Joel Kannimäe ja Märt Metsallik.
Põhjaka mõisa kokad Ott Tomik (vasakult), Joel Kannimäe ja Märt Metsallik. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Tallinna-Tartu maantee ääres Mäo ja Mäeküla vahel asuv Järvamaa tuntuim söögikoht Põhjaka mõis andis Facebookis teada, et saadab oma kuulsa Napoleoni koogi mõneks ajaks puhkusele ja viimane võimalus sellega lähiajal maiustada on pühapäev.

«Loodame, et kui ta enne jõule tagasi ei tule, siis tuleb ta kunagi ikka. Elame-näeme. Napoleoni kohusetäitjateks teiste kookide ja magustoitude ülesannetes jäävad teised koogid ja magustoidud,» kirjutavad Põhjaka kokad.
Selle teate peale on paljud Põhjaka kliendid kirjutanud, et tegemist on parima koogiga, mida nad eales on söönud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles