Kuma sünnipäev kogub hoogu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna tähistab Paides päev läbi kestvate erinevate sportlike mõõduvõtmiste ja linnastaadionit ning meelelahutuskohti täitvate staaride ülesastumistega Kuma raadio 18. ja AS Kuma 23. sünnipäeva. Põnevaid sündmusi jagub keskpäevast -ööni ning kauemakski.

Spordivõistlused saavad valdavalt teoks Paide linnastaadionil.
Linnatänavatel peeti motoparaadi ning sai näha võidusõidukartide kihutamist. Ürituselt ei puudu ka Kuma traditsioonilised igamehe mõõduvõtmised nagu viktoriinid, õllekasti hoidmine ja hinge kinnihoidmine.
Kuma.fm lehelt saab teada, et Paide linnastaadionil oleval pealaval astuvad üles ansamblid TLH, Daisycutters, Stóra Magnara, Ajutine Valitsus, Anmatino ja Elumees Jürmo Jurtom. Lisaks Toivo Asmeri ansambel «4 T» ning peaesinejad Ivo Linna ja Supernova.
Pärast keskööd läheb pidu edasi Paide meelelahutuskohtades, kusjuures Sõpruse Auk muundub üheks ööks ööklubiks RockNight, milles esinejate nimekirja kuulub näiteks Paidest tuule tiibadesse saanud Nevesis. Diskosõpru oodatakse Parkali lokaalis. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles