Endine politseijuht läheb vallajuhiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viisu Rahvamaja Roosna-Alliku vallas
Viisu Rahvamaja Roosna-Alliku vallas Foto: Anu Ansberg

Esmaspäevast töötab Roosna-Alliku abivallavanemana endine Järva politseiprefektuuri abiprefekt ja hiljem  politseis kõrgetel kohtadel töötanud Tarmo Vaher.
Roosna-Alliku vallavanem Peeter Saldre ütles, et kui eelmine abivallavanem töölt lahkus, konkurssi sellele kohale välja ei kuulutatud, sest oli olemas tugev kandidaat.


Saldre kiitis Vaheri kogemuste pagasit, ta on juhtinud kollektiive, koostanud eelarveid. Saldre selgitas, et abivallavanema koht on Roosna-Allikul poliitiline, mis tähendab, et see kestab kuni järgmiste valimisteni.
Tarmo Vaher sõnas, et jõudis politseis pensioniikka ja otsustas pärast 13 aastat kodunt kaugel tööl käimist, ligemal koha leida. «Nagu minu karjäärist korrakaitses on näha, pole ma ühelt kohalt teisele jooksja, nüüd  loodan pikemaks ajaks keskenduda omavalitsustööle,» sõnas ta. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles