Järvalane otsib telekaamerate ees armastust

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Raimo südamesse leidis tee Kaisa, Kaire või hoopis Kaidi, kes töö tõttu saatesarjas osaleda ei saanudki, selle saladuse saavad televaatajad teada juba mõne nädala pärast.
Kas Raimo südamesse leidis tee Kaisa, Kaire või hoopis Kaidi, kes töö tõttu saatesarjas osaleda ei saanudki, selle saladuse saavad televaatajad teada juba mõne nädala pärast. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Sügisese telehooaja ühes vaadatumas saatesarjas «Peremees otsib perenaist» otsib oma elu armastust ja õnne ka Kabalast pärit Raimo Midri.

Kuidas sa saatesse
sattusid?
Onu ja onunaine tegid mulle sellise tembu. Ma ise olin äsja Soomest töölt naasnud ja ei teadnud asjast midagi, kui onu mulle järsku helistas ja teatas, et ma ootaksin Kairiti kõnet. Ma ei saanud aru, et kelle Kairiti. Tasapisi hakkasin midagi aimama... Läksin onule külla, et teada saada, milles asi täpsemalt seisneb. Ta siis kenasti selgitas, et nad olid naisega saate tutvustust televiisorist näinud ja mõelnud, et see on täpselt minu jaoks, ning tegijatele kirjutanud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles