Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspidu peeti Türil

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti põllumehele maksab Euroopa Liit üle kahe korra vähem otsetoetusi kui liidus keskmiselt. Uue eelarvekava järgi ei saabu varem lubatud toetuste ühtlustamine isegi mitte veel 2020. aastaks, lisaks on kavas vähendada ka maaelu arengu meetmeid.
Eesti põllumehele maksab Euroopa Liit üle kahe korra vähem otsetoetusi kui liidus keskmiselt. Uue eelarvekava järgi ei saabu varem lubatud toetuste ühtlustamine isegi mitte veel 2020. aastaks, lisaks on kavas vähendada ka maaelu arengu meetmeid. Foto: Elmo Riig / Sakala

11. novembril anti Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspeol Türi kultuurimajas kätte tänavuse toiduainete hindamise edukalt läbinud toodetele Tunnustatud Eesti Maitse ja Tunnustatud Maitse kvaliteedimärgi kandmist lubavad tunnistused.

Märkide kandmise õiguse sai tänavu kokku 39 toodet, 28 tootele anti pääsukesemärk ja 11 tootele ristikumärk. Tänavu märgi saanud tooted võivad seda kanda 2012. aasta lõpuni. Lisaks soovisid toidukvaliteedimärgi litsentsilepingut pikendada üle 150 tootele ka varasemad märgikandjad.

Vaata pilte siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles