Kalad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: AFP / Scanpix

Kodune elu on huvitav ja teie soovid täituvad. Teis pulbitseb soov teha ümberkorraldusi. Eriti heaks ja tähtsaks muutub kodu teile 11. juunist aasta lõpuni.
Lapsi võite üleliia hellitada, vahel oleks vaja rohkem konkreetsust. Suurepärane aeg lastega hea kontakti saavutamiseks on juunis ja augustis.

Suvi on parim aeg ringi liikuda, lõbutseda, sportida. Võimalik, et nii mõnigi Kala armub, eriti kui nad on pikka aega üksindust tundnud. Kuid ka kestvatesse suhetesse on sel ajal hea lisada hellust, õrnust, kirge.
Sõpradele võite igati loota, vajadusel abistate üksteist ilma suurema palumiseta. Võimalik, et leiate endale mõne uue kindla sõbra, tõenäoliselt on ta vastassoost.

Alates oktoobrist on suurepärane aeg oma tuleviku üle otsustada ja õpingud käsile võtta. Samas ei tohi oma võimeid alahinnata (paraku kipute seda tegema). Kui vaja, paluge julgustust lähedastelt ja sõpradelt.
Rahamuresid ei oska te tunda, sest kuidagimoodi saate hakkama, raha tuleb ja läheb tihti väga ootamatult. Samas ei oska te ka säästa, kuigi seda oleks siiski mõistlik teha.
Töös ja karjääris on aastal keeruline. Väga paljud Kalad on veidi hajameelsed ja boheemlaslikud. Nad leiavad kindlasti endale tegevuse, mille eest neile üllatuseks makstakse. Kas maalivad mõne pildi, tegelevad kunstfotodega, ilmutavad mõne kirjatüki või koguni romaani. Võimalik, et tekib soov kellegi eest hoolitseda, tegeleda taimedega.
Päris aasta alguses ja aasta lõpus pühendute veidi aega ühele kindlale tööle. Olgu see praegune töökoht või avaneb teil ootamatu võimalus mõnes projektis kaasa lüüa. Kasutage seda aega usinasti, sest järgmisel aastal ei pruugi te enam selliselt hakkama saada.


7. oktoobrist 17. novembrini võite tunda, et selline hüplemine ei anna teile midagi ning kui käite tööl, siis võib tekkida pahandusi, võite ülemustega riidu minna või isegi töökoha kaotada. Kui olete ise ülemus, võib teie asutusel olla raskusi.
Olete küllalt hea tervisega, kuid peate tervisehädasid ennetama. Tervislik eluviis au sisse! Hästi sobivad igat laadi veeprotseduurid ja võimalikult palju tuleks viibida
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles