Kalle Grünthali eilse käitumise tagajärg: üks Paide poliitiline jõud välistas EKRE-ga koostöö (4)

Tiit Reinberg
Copy
Kalle Grünthal filmimas Paide muusika- ja teatrimaja direktor Martha-Beryl Graubergi ja Paide teatri juhti Harri Ausmaad.
Kalle Grünthal filmimas Paide muusika- ja teatrimaja direktor Martha-Beryl Graubergi ja Paide teatri juhti Harri Ausmaad. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Paide muusika- ja teatrimajas toimus eile Paide teatri korraldatud linnapeakandidaatide debatt. Suures saalis toimunud üritusest osa võtmiseks pidid kõik külastajad näitama ette Covid-19 vaktsineerituse, läbipõdemise või negatiivse testi tulemuse tõendit. Riigikogu liige Kalle Grünthal keeldus seda aga tegemast ja postitas Facebooki 15 minuti pikkuse video, kuidas ta nõuab muusika- ja teatrimaja direktorilt aru, mis seaduse alusel tõendit küsitakse.

Videolt on näha, kuidas direktor palub Grünthalil filmimine lõpetada, kuid Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas Paide linnavolikokku kandideeriv mees seda palvet kuulda ei võta.

Videost on näha, kuidas Grünthali tegevus häirib ka Reformierakonna Paide linnapeakandidaati Tarmo Alti, kes palub samuti filmimine lõpetada.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles