Järvamaa ragbimängijad tegid endale väljaku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Veebruari keskel said Paide RFC ehk ragbiklubi liikmed Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppehoone staadionil valmis oma võistlusväljaku.

Kohaliku klubi eestvedaja Ivo Piir (pildil) ütles, et ragbiväljaku rajamine on püsinud neil mõtteis juba pikalt. Esialgu kavandasid mängumehed väljakut, mille silmapaistavamad osad on kaks ligi 11 meetri kõrgust H-kujulist väravat, Ülejõe staadionile, kuid sellest plaanist asja ei saanud.


Väljaku rajamiseks ligi 1600 eurot tuli Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kohaliku omaalgatuse programmist. Piir märkis, et kogu töö tegid ära inimesed vabatahtlikkuse korras ja abikäe ulatasid ka kohalikud ettevõtjad.


Eestis peaks Piiri teada olema nüüd kaks nõuetekohast ragbiväljakut. Paide väljaku plussiks peab Piir pesemis- ja majutuskohtade lähedust. «See kõik loob hea võimaluse pidada Paides kas või suuremaid treeningulaagreid,» lisas ta.


Piir lubas, et edaspidi näeb väljakul ka võistlusmänge. Samas kinnitas ta, et väljak oli ja on avalikus kasutuses ning endiselt võib seal mängida ka teisi pallimänge.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles