Talud ootavad suvel tuuritajaid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllemaa-Saare talu perenaine Anne Nurk pakub, et nende talu põhiliseks tõmbenumbriks on hobused Argon ja Spasma. «Aga huvilised võivad ka laudas vasikaid joota või jänestele porgandit pakkuda,» lubab ta.
Põllemaa-Saare talu perenaine Anne Nurk pakub, et nende talu põhiliseks tõmbenumbriks on hobused Argon ja Spasma. «Aga huvilised võivad ka laudas vasikaid joota või jänestele porgandit pakkuda,» lubab ta. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi talunike liit plaanib eelseisval suvel esimest korda korraldada talutuuri, kus külalistele avavad ukse kaheksa vallas tegutsevat talu.

Türi taluliidu juht Reet Länkur ütles, et niisuguse ettevõtmise mõte sündis pärast Lõuna-Järvamaa koostöökogu abiga teoks saanud õppereisi Ahvenamaale. «Kümmekond taluliidu liiget külastas sealseid ettevõtteid ja sai aimu, kuidas Ahvenamaal talud tegutsevad,» selgitas ta. «Iga aasta septembris on seal talutuur ja talutoodete laat, mis ei erine palju meie talulaatadest.»
 

TALUTUUR

22. juulil avavad huvilistele oma ukse Türi valla Jõeääre, Liiva, Põllemaa-Saare, Kääru, Raismiku, Takkasaare, Ale ja Rehela talu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles