Poolteise aasta pärast teeb erapansion avapeo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koeru hooldekeskuses elav 91aastane paidelane Leili Lugna tahaks meelsasti elada kodulinna kavandatavas pansionis, kuid seda vaid tingimusel, et kuutasu väga suur ei ole.
Koeru hooldekeskuses elav 91aastane paidelane Leili Lugna tahaks meelsasti elada kodulinna kavandatavas pansionis, kuid seda vaid tingimusel, et kuutasu väga suur ei ole. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linn müüb mitu aastat tühjana seisnud Kesklinna lasteaia hoone maha firmale, kes on suuteline poolteise aasta pärast avama seal erapansioni kohalikele eakatele.

Paide linnapea Kaido Ivask ütles, et linnajuhid on otsustanud panna Kesklinna lasteaia hoone enampakkumisele 100 000 euroga, kuid oksjonis võivad osaleda üksnes need firmad, kes lubavad seal avada pansioni.

Kuigi oksjonit pole veel välja kuulutatud, on Ivaski selgitusel ettevõtmise vastu juba huvi tuntud.
Ivask lootis, et septembriks on selge pansionipidaja, kel on aega täpselt aasta tegevust alustada.  Linnavalitsuse otsuse järgi peab enampakkumise võitja hooldekodu teenust pakkuma 2013. aasta septembrist.
Linnavalitsuse korralduses on ka kirjas punkt, mis kohustab pansionipidajat pidama hooldekodu  eelisjärjekorras Paide elanikele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles