Linnameeskonda ootas kodus koorem ebaõnne

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti jalgpalli meistriliiga neljandas voorus Paide kunstmuruväljakul Nõmme JK Kaljuga kohtunud Paide linnameeskond asus küll kohtumise alguses mängu juhtima, kuid lõpetas selle kolmemehelises vähemuses ja 1:3 kaotusega.


Kodumeeskonna viis juhtima Andre Mägi, omaväravast viigistas nõmmelaste jaoks seisu Mait Nõmme, poolaja lõpuminuteil viis vastased 2:1 ette Eino Puri ning 3:1 tegi seisuks Damiano Quintieri.
Paide linnameeskonna peatreener Meelis Rooba hindas avapoolaja pooltunni võimalusterohkeks ja linnameeskonna poolelt heaks esituseks, kuid omavärav lõi nad mõneks ajaks rivist välja. «Teise poolaja alguses oli vastasel paar ohtlikku nurgalööki, kuid peale sellist algust tulime jälle mängu tagasi,» arutles ta. «Meil olid omad võimalused, mis jäid aga löömata. Kalju seitset võimalust aga ei kingi.»

Neljast kohtumisest saadud üks võit ja kolm kaotust annavad meeskonnale kolm punkti ning asetavad nad kümne võistkonna seas turniiritabelis kuuendale kohale.
Linnameeskonna järgmiseks vastaseks on tuleval laupäev Paides JK Sillamäe Kalev. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles