Põllumehed selgitasid lemmikleiba

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile Paide kultuurikeskuses olnud «Teraviljafoorumi 2012» ajal said kohaletulnud uudistada leivanäitust ja valida põllumehe lemmikleiba. Hääletanute soosikuks osutus Poodiumi pagarite poolt küpsetatud naturaalse juuretise ja seemnetega käsitööleib.

Leivanäitusel oli väljas 82 rukkileiba kümnelt Eesti leivatööstuselt. Iga tööstus pani ühe leivasordi ka avalikule hindamisele.


Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhataja Roomet Sõrmus ütles, et näituse eesmärk oli tekitada sidet tootjate ja lõpptoodangu valmistajate vahel. «Esindatud polnud kaugeltki kõik Eestis küpsetatavad leivad, vaid valdavalt tööstuste toodang, kuid praegu küpsetatakse palju ju ka väikestes pagarikodades ja kodudes,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles