Roland Murakas saavutas avaetapil klassivõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

M.K.E. Motorsport Silberauto rallitiimi järvalane Roland Murakas koos kaardilugeja Kalle Adleriga saavutas Eesti meistrivõistluste avaetapil Antsla rallil klassivõidu N-rühma kaherattaveoliste autode arvestuses.


Talvistes oludes kihutatud rallil pidas Honda Civic Type-R ralliauto rooli hoidnud Roland Murakas tubli heitluse mitmete tugevate konkurentidega, kuid väljus sellest lahingust lõpuks siiski võitjana. «Rebimine meie klassis oli tõesti äge ja lahendus saabus alles eelviimasel kiiruskatsel, kus kaks meie peamist konkurenti katkestasid,» lausus Murakas. «Kuigi me sõitsime ka ise ühel katsel legendivea tõttu korraks rajalt välja, õnnestus meil siiski kiiresti teele tagasi pääseda.»


Murakas selgitas, et nad olid ka ise oma kiirusest üllatunud ega osanud nii kõrget kohta küll oodata. «Seetõttu oleme tulemusega väga rahul.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles